divendres, 4 de desembre del 2009

1,2,3 Comenius!

A les classes d’educació física, els alumnes de quart estem treballant de valent amb el Projecte Comenius.
Tots plegats estem fent un muntatge a partir d’un partit de bàsquet en què treballem el respecte pels altres, entenent els valors del fair play (joc net), la cooperació i la importància de formar part d’un sol grup.
Valors com ara la companyonia, el treball en equip, el saber guanyar, el saber perdre, el respectar l’altre, el saber competir o el saber emocionar-se han estat els grans protagonistes i la nostra forma d’expressar-nos en aquest muntatge.
Junts hem fomentat una actitud de respecte, tolerància i col•laboració amb nosaltres mateixos i amb la resta de companys.
Ja fa tres-cents cinquanta anys, el pedagog txec Comenius (Jan Amos Komenský) va dir que les precioses llavors que cada persona porta dins deu, si són estimulades per una educació feta d’experiències participatives i engrescadores, acaben convertint-se en uns arbres de fruits boníssims.
Tots som Comenius!





2 comentaris:

socials 6è ha dit...

M'agrada molt veure el procés del treball que realitzeu i presenteu. És molt interessant i educatiu rebobinar i veure'l a posteriori, després del treball in situ. És educatiu veure el procés i el resultat i especialment poder-ho compartir amb tota la comunitat eduativa.
El que és més significatiu es com aprenem a respectar-nos, a ajudar-nos, com aprenem a ser capaços de compartir moments d'alegria, de tristesa i d'enuig, per tal de rectificar si s'escau i millorar a la següent oportunitat que tinguem amb els nostres amics companys i amb el nostre entorn.
És un bon treball. Felicitats!.
Núria Guasch

Família Torres-Roig ha dit...

Ens agrada veure com, en una època que vivim difícil per mantenir valors bàsics de respecte i convivència treballeu els valors del fair play (joc net), la cooperació i la importància de formar part d’un sol grup. Endavant i esperem que apliqueu el que esteu aprenent en el cada dia de la vostra vida.
Felicitats pel projecte Comènius!

Josep Lluís i Cristina